St. Helens Walk-In Clinic


David Winstanley Ltd. is particularly proud when work is done in very public places. We get enjoyment in the knowledge that light airy environments can be created in a interesting and captivating manner. The space needed to be safe, economical, robust and easily cleaned.

It is far better for a person in medical need to be introduce to an interesting waiting room that can have a calming effect. This shows that the clinic is interested in the care and welfare of the patient as soon as they walk through the door.

Reception Counter

David Winstanley Ltd. introduce the wood effect flooring and created the counter space. The painting and decorating reflected the calming aspect of the space and gave a refreshing cool feel.


Waiting Area

The waiting area needed to be within view of the reception, so that staff can oversee the status of the patients. David Winstanley Ltd. installed glass walls, wood-effect flooring and simple, but effective seating.


Consultation Rooms

The consultation rooms required electical work; walls floating; false ceiling; and basic shelving and fittings. This project was done safely, to a high standard, on budget and over a week before the planned deadline.